Hout stoken voor je CV

Bij houtgestookte verwarming denkt u waarschijnlijk in eerste instantie aan een kachel die u opstookt voor wat extra warmte tijdens de koude dagen. Maar wist u al dat er ook houtgestookte centrale verwarming bestaat? Kachelbouwer biedt systemen die niet alleen uw woning continu kunnen verwarmen, maar ook uw CV. Via een speciaal systeem heeft u zelfs warm water wanneer de kachel niet brandt.

Alles wat je wil weten over een houtgestookte CV

Waarom kiezen voor een CV houtkachel?

Leven zonder gas wordt steeds actueler, in 2050 wil Nederland namelijk compleet van de gasbehoefte af. Nieuwe huizen worden zelfs al compleet zonder gasaansluiting gebouwd. Kortom, wilt u onafhankelijk worden van gas en op de toekomst voorbereid zijn? Overweeg dan eens een centrale verwarming gestookt op hout.

Hoe werkt een houtgestookte centrale verwarming?

Misschien heeft u het idee dat een houtgestookte kachel veel werk kost, maar de systemen die we bij Kachelbouwer hanteren zijn geautomatiseerd. Het werkt net zo eenvoudig als u nu gewend bent. Afhankelijk van het soort kachel dat u heeft, kunt u kiezen uit twee centrale verwarmingssystemen

Kies ook voor behaaglijke warmte, zonder gas

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor stoken zonder gas, met een centrale verwarming op hout? Stel uw vraag aan ons voor een vrijblijvend advies. We nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden.