Presentatie zaterdagen

Aanmelden

Gebruik de zomer voor verduurzaming.

Door het weer buiten is de zomer niet bij uitstek het jaargetijde dat mensen nadenken over warmte. Gek eigenlijk, want het is hét moment waarop je kunt klussen zonder dat door medebewoners onmiddellijk over tocht en vocht wordt geklaagd. Daarom beleggen kachelbouwer Ewald Tenhagen en installateur Henri Wentink een serie zaterdagsessies waarop ze technieken demonstreren en met mensen in gesprek gaan over energieoplossingen.

“We leven in een rare tijd. Waarin we met de neus op de feiten worden gedrukt: we moeten zorgvuldiger omgaan met onze planeet. Wat de energiekant en luchtkwaliteit betreft voelen wij ons daarbij aangesproken: laten we daar deze zomer in breder verband naar kijken!”

Tenhagen en Wentink willen zowel demonstraties van technische mogelijkheden geven, als op individueel niveau adviseren. In verband met de coronavirusmaatregelen is de opzet van de sessies kleinschalig en kunnen geïnteresseerden ook online meekijken en -vragen.

Electricity map

Praten over energieoplossingen betekent steevast ook discussiëren over feiten en fabels, is Tenhagens ervaring. „Wát je ook vindt: kijk eens op internet op “electricitymap.org”, raadt de kachelbouwer aan. „Daar houden ze live bij hoe op dat moment per land de energie wordt opgewekt. Nederland steekt bruin af bij de buurlanden. Onze kolen- en olie gestookte centrales branden nog volop. We moeten echt meer werk maken van de energietransitie.”

De stookdemonstraties annex uitleg over verschillende installatiemogelijkheden bij Kachelbouwer aan de Slaapweg 1 in Geesteren Gld, die ook digitaal kunnen worden gevolgd, zijn op de zaterdagen 23 en 30 mei, en 27 juni. Van 10.00 uur tot 12.30 uur, in de middag is er ruimte voor een individueel gesprek.

Kachelbouwer , slaapweg 1
7274GK , Geesteren Gld
0545 482 051

Wilt u een info ochtend bezoeken, stuur dan via de intake hieronder een mailtje, er zijn in verband met Corona slechts 12 plekken beschikbaar.
Ook is de presentatie live bij te wonen op deze youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=3obz5wz_1Uk&feature=youtu.be

Het kachelbouwer Team

Presentatie zaterdagen - Aanmeldingsformulier

Presentatie zaterdagen - Aanmeldingsformulier